טאמפלט ניישן – Template Nation
אז קוראים לנו Start Up Nation, זה בגלל שיש אצלנו שש טון של יצירתיות שהפכו אותנו לחממת הסטארטאפים הגדולה בעולם מיד לאחר הסיליקון וואלי (שגם שם לא חסרים לנו נציגים. והרבה…). רק שכשזה נוגע למצגות משקיעים אנחנו הופכים ל- Template Nation.
אנחנו לא מכירים תעשייה יצירתית יותר מתעשיית הסטארטאפים. תעשייה שבמהות שלה יש דבר אחד – לעשות דברים אחרת. רק שבכל מה שקשור לפרזנטציות, גם הם הולכים בתלם – עובדים על פי הטמפלטים של קרנות הון הסיכון ולעניות דעתנו, הם לא ממצים את הפוטנציאל שטמון בהצגת מצגת עם סיפור יצירתי ושונה.
לפני שנה ישבנו עם אחד השותפים באחת מקרנות ההון סיכון הגדולות בישראל. הוא ישב במשך שעה והסביר לנו על הטמפלט הנכון של מצגת משקיעים. אז ביקשנו ממנו לראות את המצגת הכי טובה שסטארטאפ הציג לו עד היום. פייר, כשמדובר במישהו שרואה 1,500 מצגות בשנה, זה מרגש. ופייר, המצגת שהוא הציג הייתה מרגשת לאללה.את הפגישה קינחנו בזה שאמרנו לו "רגע, זה בכלל לא יושב על הטמפלט שהצגת…"
הפתרון הוא לא ללכת נגד הטאמפלט בכוונה, הפתרון טמון ביכולת לספר סיפור מעניין, בהיר ומשכנע. סיפור שמוכר. וזה בדיוק מה שאנחנו מלמדים בסדנת ה Storytelling
ה מ ד ה י מ ה שבנינו בשבילכם. סדנא שבסופה תצאו ביד עם מצגת משקיעים מנצחת ועם הכלים לספר את הסיפור של הסטארטאפ שלכם.
בין המרצים יהיה שם פרופסור יוסי יסעור, מומחה עולמי בתורת ההחלטות, שילמד אותנו כיצד באמת מתקבלות החלטות של משקיעים וכיצד ניתן לשכנע אותם באמצעות הסיפור הנכון. יהיה שם גם יוסי קורן, מומחה עולמי בתחום המיתוג, שילמד אותנו איך מספרים סיפור של חברה. עמי ויינברג, השחקן המהולל, ילמד אותנו כיצד להתכונן לפרזנטציה. הם ועוד רבים וטובים מחכים לכם בסדנה שתגרום לכל מי שישתתף בה לתקשר את המסר או את הרעיון שלו, בצורה אפקטיבית וחדה.
עוד פרטים תוכלו למצוא בלינק >>>
או לכתוב לנו בעמוד ונחזור אליכם עם עוד פרטים.