בבלוג שלנו יש המון מידע, דעה ותוכן סביב כל הנושאים שאנחנו מתענינים ומתעסקים בהם

עידן היזמים

פעם חיפשו זהב, אחר כך חיפשו נפט, היום מחפשים יזמות. ככה זה כשאנחנו נמצאים בעידן היזמים, עידן שבו הכל אפשרי, עידן שבו זה הגיוני לחלום בגדול.

פעם, כדי להיות יזם היית צריך משאבים, משרדים, השכלה, עובדים וכו'. היום אתה צריך לפ-טופ, חיבור לאינטרנט וכמובן את היכולת לספר את הסיפור שלך ולשכנע משקיעים. לא שזה קל, אבל זה לגמרי אפשרי.

אז אם יש לכם לפ-טופ וחיבור לאינטרנט, אנחנו מזמינים אתכם לבוא וללמוד איך לספר סיפור ולהגיש מצגת מנצחת בסדנת ה- Storytelling ה מ ד ה י מ ה שבנינו בשבילכם. סדנא שבסופה תצאו ביד עם מצגת מנצחת ועם הכלים לספר את הסיפור שמאחורי הרעיון שלכם.

בין המרצים יהיו פרופסור יוסי יסעור, מומחה עולמי בתורת ההחלטות, שילמד אותנו כיצד באמת מתקבלות החלטות של משקיעים ומקבלי החלטות, וכיצד ניתן לשכנע אותם באמצעות הסיפור הנכון.
יהיה שם גם יוסי קורן, מומחה עולמי בתחום המיתוג, שילמד אותנו איך מספרים סיפור של חברה.
עמי ויינברג, השחקן המהולל, ילמד אותנו כיצד להתכונן לפרזנטציה.

הם ועוד רבים וטובים מחכים לכם בסדנה שתגרום לכל מי שישתתף בה לתקשר את המסר או את הרעיון שלו, בצורה אפקטיבית וחדה.

עוד פרטים תוכלו למצוא בלינק הבא:

צור/י איתנו קשר

"*" אינדוקטור שדות חובה

market

מכירות הדרכה - 054-4709971
מכירות - 050-6564086