אילו כלים מעניינים מחוללים מהפכה ביצירת תוכן? הנה כמה מהם:
כלים ליצירת טקסט – בינות מלאכותיות כמו ChatGPT, Jasper ו-WriteSonic הן כלי עבודה יעילים ביצירת תוכן מהיר. כלים אלה משתמשים באלגוריתמים של עיבוד שפה טבעית כדי ליצור טקסט באיכות גבוהה יחסית, המחקה סגנונות שיחה וכתיבה דמויי אדם. ארגונים יכולים לעשות בהם שימוש מגוון, החל מצ'אטבוטים בשירות לקוחות, דרך ייעול תקשורת ארגונית ועד קמפיין שיווקי בדוא"ל ופוסטים בבלוג.
״בלי להרגיש עלינו על אוטוסטרדת בינה מלאכותית (AI) וכל רגע יש פניה חדה לעוד חידוש מפתיע שמייעל את זרימת העבודה והפרודוקטיביות בארגונים. אז בהחלט הגיע הזמן להכיר ולג'נרט.״
יצירת תמונה – בינות מלאכותיות כמו Midjourney, DALL-E ו- Leonardo ai מאפשרות למשתמשים לבטא חזותית את הרעיונות שלהם וליצור תוכן ויזואלי באיכות גבוהה, בקלות יחסית בעזרת prompt (הנחיה/מפרט) שמגדירים המשתמשים. כלי זה מחולל מהפך בארגונים המעוניינים לשפר את נראות החומרים השיווקיים במדיה, בעיקר ברשתות החברתיות ובמצגות, ללא מאמץ ותוך חסכון משמעותי.
בניית מצגות – בעידן הדיגיטלי, סטוריטלינג הפך למרכיב חיוני בתקשורת אפקטיבית והשגת יעדים עבור ארגונים. היכולת להעביר רעיונות ומסרים בצורה ברורה, סוחפת ומושכת ויזואלית היא קריטית בלכידת תשומת הלב, הסברה,גיוס מימון ויצירת מעורבות קהל.
הבינה המלאכותית לא פסחה על הצורך הבוער הזה, ובעזרת כלים כמו: Tome ו- Lumen5 שהופכים את תהליך העיצוב לאוטומטי, אפשר להפוך רעיונות ונתונים גולמיים לנרטיבים ויזואליים, לייצר במהירות וביעילות, מצגות וסרטונים מרהיבים ולהבטיח שמידע מורכב יועבר באופן מובנה, ברור ואסתטי. מלבד חסכון בזמן ומשאבים, ארגונים מרוויחים בכך תקשורת יעילה יותר, בתוך ומחוץ לארגון.
כלים ליצירת וידאו – אם תוכן הוא המלך, וידאו הוא היהלום שבכתר. מחקרים מובילים למסקנה חד משמעית שרמת המעורבות והעניין הגדולים ביותר כיום נמצאים בתכני וידאו. בדיוק לשם כך פותחו בינות מלאכותיות כמו: Kaiber, Runway ו-Video.io שהופכות את תהליך יצירת ועריכת הוידאו, לאוטומטי, ומאפשרים להפוך בקלות מדיה גולמית או תמונות, לסרטונים מלוטשים ומרתקים, ללא צורך בידע או מומחיות טכנית. ארגונים יכולים לעשות בהם שימוש להפקת סרטוני תדמית, סרטוני מוצר, פרזנטציות, הדרכות ותקשורת ארגונית.
מה מרוויחים הארגונים מכל ה- AI הזה?
יעילות מוגברת: כלי בינה מלאכותית הופכים משימות מורכבות ויקרות, לאוטומטיות ומהירות, ומאפשרים לעובדים להתמקד בפעילויות בעלות ערך גבוה, בפיתוח אסטרטגיה, ניתוח וקבלת החלטות.
העלאת היצירתיות: כלי בינה מלאכותית המג'נרטים רעיונות תוכן, מסייעים לסיעור מוחות, משפרים את היצירתיות ואת תהליך הרעיונות של העובדים.
שיפור ערוצי תקשורת: בינה מלאכותית היוצרת וידאו מסייעת לארגונים להעביר מידע מורכב בצורה מושכת ויזואלית, מה שמוביל לתקשורת פנימית וחיצונית טובה יותר.
חיסכון בעלויות ומשאבים: אוטומציה של ייצור תוכן מפחיתה את הצורך במשאבים נוספים, וחוסכת בעלויות.
לסיכום, בינות מלאכותיות מעניקות כח על עוצמתי לארגונים המבקשים לייעל את זרימת העבודה שלהם, לשפר את הנראות והנרטיב שלם, ולחסוך משאבים.
אנשי הדרכה ופיתוח ארגוני, מעוניינים להעמיק את הידע על בינות מלאכותיות, להפוך אותן לשותפות אפקטיביות ולנצל נכון את כל הכוח של כלי ה- AI בארגונים? בדיוק עבורכם תתקיים סדנת AI@WORK שבה נלמד איך להתיידד עם התחום ולשחות בו טוב יותר, על מנת להשיג תוצאות מעולות ומהירות.