הכירו את הטייטל החדש בארגונים ובחברות בישראל – רוקח.ת ידע ארגוני. המהלך שלנו לחשיפה מערכת הלמידה – Feed your mind שמשנה את חוקי המשחק בהדרכה ולמידה ארגונית.
למידה היא מרתקת. משתנה ללא הפסקה, מתפתחת והיא אף פעם לא אותו דבר. המשוואה פשוטה – ככל שאנחנו מצליחים להזרים יותר למידה בורידי הארגון, ככה אנחנו מגדילים את הסיכויים של הארגון שלנו להמשיך לצמוח. למידה איכותית נותנת בנו השראה, ללמוד משהו חדש מייצר תחושה של סיפוק ומחמם לנו את המנועים. למידה מאפשר לנו לשמור על עכשיויות, למידה מעשירה אותנו, נותנת לנו השראה. למידה מעצימה אותנו ומסייעת לנו לעשות את מה שאנחנו עושים – טוב יותר. והקטע הוא – שיש כל כך הרבה ידע זמין שם בחוץ ולנו ולצוותים בארגון יש גבול לכמה ידע אנחנו יכולים לספוג.
אז איך יודעים איזה ידע אנחנו צריכים לרכוש עבור הצוותים שעובדים בארגון?
מה התמהיל המדוייק שיביא לנו את התועלת המקסימלית?
בדיוק בזכות השאלות האלה יש לארגונים ולחברות את מנהלות ומנהלי ההדרכה והידע הארגוני שמשקיעות המון זמן ואנרגיה במחקר, בבדיקת איכות התכנים והמרצים. בתיאומי הדרכות, התאמת ההדרכות לתפקידים השונים ועוד הרבה דברים טובים.
ובשורה התחתונה – הן רוקחות את הנוסחה המדוייקת, של הידע שהן רוצות להביא לארגון.
כל רוקח.ת ידע צריכה את הערכה שתעזור לה לרקוח את הנוסחה המדוייקת. אז הכנו ושלחנו למאות מנהלי ומנהלות הדרכה ומשאבי אנוש ברחבי הארץ, את ערכת תוספי הצמיחה של Feed your mind, מערכת הלמידה והצמיחה החדשה שהשקנו לאחרונה.
בין התוספות בערכה ניתן למצוא את התוסף
פרודוקטיביה – שמסייעת הפיכת פעולות יומיומיות בחיים ובקריירה לאפקטיביות ומועילות. ואת קריאטיבין, שמחזק את שרירי היצירתיות.
אנחנו מכירים מקרוב את הצורך של הארגונים בידע איכותי, זמין, רלוונטי ומעניין. הקמת מערכת הלמידה לארגונים Feed your mind היתה מסע מרתק בבניית תמהיל השיעורים המדוייק, איתור המרצים הטובים ביותר ויצירת הפלטפורמה המתקדמת שתאפשר לצוותים בארגונים ללמוד וללמוד וללמוד.
ישראל ממשיכה לשבור שיאים בגזרת הסטארטאפים, אבל סבבי הגיוס מאתגרים את יכולות החברות לשקף החוצה את הערך הייחודי שלהן.
הכנס או האירוע הבא שלכם צריך להיות גדול ומשמעותי, כמעט כמו המסר שאתם רוצים להעביר. בדיוק עבור זה אנחנו כאן.
קבלו הצצה אל מאחורי הקלעים של הקמת כנס SKO לחברת AppsFlyer. כנס מכירות בינלאומי וירטואלי חוצה יבשות. איך אורזים את העשייה של חברת הייטק בינלאומית לקונספט סיפורי עוצמתי?